Blog

Dubbele vacature: Roerheks & Social Chick gezocht!

18 Jan

Ach kind, we hebben het zo druk. Met boeken schrijven, met bloggen, lezingen geven, mooie producten maken in de shop... we komen om in het werk. En dan wil er nog wel eens iets doorheen glippen. Dat we bijvoorbeeld wekenlang niets van ons laten horen op social media. Of dat we al maanden - wat zeg ik, jaren - dingen willen aanpassen in de shop. En dat dat er dan niet van komt.

Dat moet maar eens afgelopen zijn. Want tenslotte: we doen dit niet voor onszelf, maar voor ons overheerlijke publiek en onze fantasbriljante klanten. Dus die moeten wel een beetje op de hoogte blijven. En onze 100% natuurlijke, handgemaakte verzorgingsproducten kunnen ook écht niet in een fabriek gemaakt worden - maar onze handen hebben het een beetje druk. And that's where you come in.

Social Chick M/V/A én Opper Roerspaan

Daarom hebben we maar liefst TWEE vacatures open staan. We doen ze even op een rijtje:

☆ We zijn ontzettend op zoek naar een Social Chick M/V/A, die een aantal dingen voor ons wil oppakken. Leuke dingen. Toffe dingen. Social dingen. En soms ook iets-anders-dan-social dingen. In een paar uur per week. En M/V/A betekent dus Man/Vrouw/Anders. Omdat het ons niet kan schelen wat je bent, maar wel wie je bent. En dat je het een beetje leuk hebt op social media. En dat je een paar uur per week over hebt. Om dingen voor ons te doen. Voor geld. En pannenkoeken.

☆ Daarbij zoeken we ook iemand die ontzettend goed is met lepels. Niet om soep mee in je snuitje te stoppen. Maar wel om te roeren. We hebben namelijk iemand nodig die onze prachtige natuurlijke producten wil produceren én die het proces om dat te kunnen doen (inkopen van ingrediënten enzo) op zich kan nemen. Iemand die goed is in roeren, met enig organisatorisch talent dus. Een soort moderne heks. Maar dan zónder appels en mét een laptop.

Het zijn twee aparte vacatures, maar als jij het wereldwonder bent dat ze soepeltjes zou kunnen combineren, heb je natuurlijk een toverstokje streepje voor. Dat snap je.

Ja leuk, maar wat willen jullie nou eigenlijk?

Nou, kijk. Wij willen heel graag wat zaken over de schutting kunnen gooien. Bijvoorbeeld dat wij een marketingcampagne bedenken, en dat jij dan zorgt dat die op social media-kanalen terechtkomt (of zelfs meedenkt, van tevoren). Of dat je eerder geschreven blogs herplaatst op FB, Twit, Insta & Pint. Dat je daar dan een beetje leuke foto's bij maakt (of mooie stockfoto's uitkiest). En een geinig tekstje. En soms maak je een coole advertentie in Canva. Of je helpt ons met het maken van een tof filmpje.

Maar let op: we gooien ook wel eens minder social-achtige dingen over de schutting. Zoals nieuwe producten die in de shop gezet moeten worden, of fouten in de website die opgespeurd & opgelost moeten worden. Of een systeempje opzetten, mensen toegang geven tot de cursussen... allemaal kleine klusjes waar we niet altijd of niet op tijd aan toe komen. Die ga jij dan dus doen. En het is belangrijk dat je die net zo leuk & goed doet als de social media-kant.

Qua productiepersoon hebben we iemand nodig die flexibel beschikbaar is. Het is lastig te voorspellen wanneer er producten op zijn - soms loopt iets nu eenmaal harder dan anders. Dit is geen fulltime baan, en ook niet parttime. Het gaat om een aantal productiedagen per jaar. En dat dan dus flexibel (en in overleg, we verwachten niet dat je om drie uur 's nachts in je pyjama komt roeren). Bovendien is het belangrijk dat je goed recepten kunt lezen, een beetje kunt rekenen (desnoods op je telefoon) en kunt bijhouden wanneer er voorraden besteld moeten worden, zodat je op de Grote Roer Dag ook echt alles bij de hand hebt om de producten te kunnen maken.

Wie zoeken we?

☆ Als social chick zoeken we dus iemand die:

 • Een beetje handig is met social media (dat je er meer van weet dan wij, zeg maar)
 • Ook andere online zaken makkelijk snapt (google drive, wordpress, magento)
 • Foutloos kan schrijven & onze stijl helemaal ziet zitten
 • Zelfstandig en een beetje geordend kan werken (dat we niet de hele tijd je handje hoeven vast te houden - bovendien typt dat onhandig)
 • Minimaal 2-3 uur per week beschikbaar heeft*
 • Op zoek is naar een leuke stage of minibaan
 • Lekker ruikt (vanwege de lancering van geurfacebook in 2020)
 • En natuurlijk interesse heeft in gezonde voeding, een natuurlijke leefstijl en dat soort dingen (maar ja, anders las je dit niet dus dat zit vast wel goed)

*Die tijd mag je helemaal zelf indelen: het maakt niet uit of je het om 9.00 's ochtends doet of 3.00 's nachts. En ook niet of je het van achter je bureau wilt doen, in de trein of vanaf de wc. Zien we toch niet. EN, niet onbelangrijk: we willen je graag hebben voor steeds méér uur per week, maar dat moet een beetje groeien. Het is dus handig als je iets meer dan 2 uur per week beschikbaar hebt, want als het aan ons ligt, ga je steeds meer voor ons doen!

☆ Als productiepersoon is het handig als je:

 • Secuur en geordend kan werken (zodat je niet per ongeluk de kamille bij de lavendelolie gooit en andersom)
 • Goed recepten kan lezen (maar voorgaande ervaring met natuurlijke verzorging of kruiden is niet nodig - en je hoeft ook geen echte heks te zijn!)
 • 5-10 dagen per jaar flexibel beschikbaar heeft
 • Op zoek is naar een leuke bijbaan
 • Goed kan ruiken (vanwege die etherische olie natuurlijk)
 • Kunt beschikken over eigen vervoer (naar onze productieruimte & verzendpartij)
 • Niet (ik herhaal: NIET) van plan is om zelf ook een lijn natuurlijke verzorgingsproducten te gaan opzetten (en ja, daar houden we je aan). We gaan namelijk niet al onze bedrijfsgeheimen met je delen zodat je ons vervolgens na kunt doen. Dat snap je.

En ja - je krijgt voor beide vacatures gewoon betaald. Niet alleen in pannenkoeken. Ook in keiharde cash. Geen giga-bedrag. Maar ook niet heel sneu. En bovendien zijn wij gewoon het leukste bedrijf. Daarom. Het is verder handig als je zo'n beetje in de Randstad woont, vanwege de reistijd en dat we geld liever besteden aan chocola dan aan reiskosten.

Helaas! De sollicitatieperiode is voorbij.

Je kunt NIET meer solliciteren voor deze vacature. Mailen heeft geen zin! Bellen, rooksignalen of de postduif ook niet. Je bent gewoon te laat. Jammer! Maar hou deze website in de gaten, want als er weer nieuwe vacatures zijn, hoor het het hier natuurlijk als eerste.


Reageren? Gezellig!

Reacties (1)

Serena
24 Jan
Wat jammer! Ik ben te laat. Ik dacht dat we tot en met de 24ste konden reageren. Ik had voor de tweede keer in mijn leven buikgriep.. dus was niet heel helder de afgelopen dagen. Veel succes met de sollicitatieprocedure! Ga ik hier even zitten balen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Copyright © 2019 | De Groene vrouw - Eigenwijs in Darmflora, Voeding & Gezondheid | Disclaimer | Privacy & Cookie policy