Blog

Jaaa, het is eindelijk zo ver: Het Boek!

29 Apr. 2016

Ooooooh... ik denk niet dat ik in 10+ jaar ondernemen iets zó spannend heb gevonden! Maar het is eindelijk zo ver. Mijn boek komt eraan!

De Poepdokter - Gezond van mond tot kont is bedoeld voor iedereen die meer over de darmflora wil weten en zijn/haar spijsvertering op een leuke & makkelijke manier gezond wil houden. Je leert hoe je spijsvertering werkt en, belangrijker, wat je wel en niet moet eten om je darmen en diens bewoners gelukkig te houden. Mét recepten en handige tips & tricks zodat je gelijk aan de slag kunt!

Het boek is geschreven voor een breed publiek. Vaste Groene Vrouw-lezers zullen vertrouwde én nieuwe informatie vinden, maar het boek is ook toegankelijk genoeg om cadeau te doen aan je Tante Truus (die nog gelooft in margarine en die je kinderen altijd lange vingers voert)...

Ralph Moorman (De Hormoonfactor) heeft voor mij het voorwoord geschreven. Die vinden we lief (en hij zegt ook nog eens hele goede dingen over gezondheid)!

Ik ben superblij met de hulp van Spl!nt Media. Zij hebben mijn tekst getransformeerd tot een prachtige hardcover-uitgave met illustraties, foto's en recepten. 192 pagina's hebben we maar liefst gefabriceerd! Wil je alvast weten hoe het eruit komt te zien?

poep.jpgAchterzijde

En zeg nou zelf... hij misstaat niet in het rijtje van andere Spl!nt-uitgaves, toch?

Schermafdruk 2016-04-29 08

24 mei is het feestje... (en jij mag ook komen!)

Over een kleine maand, op 24 mei 2016 komt het boek uit. Twee dagen later zal het verkrijgbaar zijn in de winkels. Maar jij kunt het al eerder in handen hebben - en dan mag je nog meedoen met het feestje ook!

Je kunt het boek nu kopen in de voorintekening.

Je betaalt alleen voor het boek (€22,95) en als bonus mag je ons feestje meevieren!

Bestel je vóór vrijdag 13 mei, dan krijg je een uitnodiging voor de exclusieve releaseparty. Daar word je getrakteerd op een drankje, een mini-lezing over de darmflora én heb je de kans om vragen te stellen over nou ja, voor mijn part alles wat je van me wilt weten. Natuurlijk krijg je daar ook je exemplaar van De Poepdokter - en als je wilt krabbel ik er nog iets in ook. Verder kun je je mede-groenevrouw-lezers ontmoeten en zal ik beloven dat ik niet bijt ;-)

Het feestje:

Dinsdag 24 mei 2016, 19.00 - tot diep in de nacht (of toch zeker tot een uur of 21.00)

Locatie: ergens in het Gooi (omg. Hilversum)

Je hoeft niet je zwemkleren mee te nemen en je wordt ook niet thuisgebracht.

Dit is hoe het werkt:

  1. Bestel het boek nu alvast in de voorintekening
  2. Geef aan of je de 24e op ons feestje wilt komen
  3. Je krijgt daar je boek en kunt het laten signeren
  4. Of (als je er niet bij kunt zijn) je krijgt het de 25e thuisgestuurd - zonder verzendkosten!

button (3)

Oh ja... en als ik voor 1x iets van jullie terug mag vragen voor alle blogposts die je de afgelopen drie jaar hebt kunnen lezen: het zou echt super zijn als jullie deze post zouden willen delen :-)


Reageren? Gezellig!

Reacties (19)

Arjanne
12 Jul. 2016
Dankjewel voor dit boek! Ik had veel last van m'n darmen en door het toepassen van een aantal tips uit het boek loopt het allemaal weer supergoed! Heel fijn :).
Diana
11 May. 2016
Van harte gefeliciteerd met je boek! Ik kan niet wachten tot ik het zelf kan lezen. :) Ik heb hem in pre-order besteld, volgens mij via bol.com (omdat ik een luiwammes ben en het altijd zo makkelijk is om het daar te bestellen - en ook omdat ik er net iets anders moest kopen ;) ), dus ik maak denk ik geen kans voor de release party, maar dat maakt mij niet uit... ik ben al heel blij dat ik het boek straks heb. :) Ben al heel heel lang fan van je blog, je artikelen, je manier van schrijven, ah fin, je snapt me wel. :) Het heeft me vaak verder geholpen als ik ergens mee zat en goede informatie zocht. Heel veel succes toegewenst verder! Ik hoop dat je boek goed gelezen gaat worden!
Marijke
4 May. 2016
Besteld!
Het is meer dan twee uur rijden, dus ik wacht geduldig tot het met de post geleverd wordt.
Marijke
28 May. 2016
Het is er, het leek eindeloos wachten.
Nu nog een momentje vinden om het te kunnen lezen
De Groene Vrouw
29 May. 2016
Nou ja, we hebben het van idee tot druk in 3,5 maand gedaan dus je kunt zeggen wat je wilt, maar eindeloos was het niet ;-)
Franca
1 May. 2016
Super gaaf! Een boek van jouw hand, met al jouw eigenwijze kennis erin gevat. Ik ga het boek bestellen en ben erbij 24 mei. Ik ben blij dat zoveel mensen nu kunnen lezen wat er te doen is aan al die vervelende buikkrampen, té veelvuldige toiletbezoekjes én lusteloze dagen waarin je darmen de baas waren.
gefeliciteerd en fijn dat we ook op het Brein & Buik event (Food Passionistas) van jouw kennis en passie mogen genieten. Ik zie je 24 mei op je boeklancering en 25 juni in Utrecht!
nanne
30 Apr. 2016
Hatjekloeder, zomaar voormekaar. Ik ben trots op je!

Leuk om na al die jaren groene vrouw de ontwikkeling te zien van eigenwijze blogger naar een bedrijf en nu ook nog schrijver. Gefeliciteerd.
Else
30 Apr. 2016
Wauw, wat heb je dat snel geproduceerd zeg! Zo snel als eh... diarree? Ik ga er even voor het gemak vanuit dat beter weg leest dan dat ;) Nou, ik ga hem sowieso bestellen, heb ik weer wat leesvoer terwijl ik het boek van Susan aan anderen uitleen (dat kan, want die heb ik alweer uit). Man o man wat valt er veel te leren.
Else
30 Apr. 2016
Oh, en ik kon mijn vorige reactie niet wijzigen maar ik zou nog zeggen: Gefeliciteerd!
Daphne
29 Apr. 2016
Gefeliciteerd! Ik kijk er naar uit om het boek te lezen!
Gin
29 Apr. 2016
Gefeliciteerd!
Tes
29 Apr. 2016
Cool! Gefeliciteerd!!!
Ik heb het gedeeld hoor. En ik ga hem bestellen. Helaas kan ik niet op je feestje komen, iets te ver weg. Als je me nou wel thuis kon brengen... ;)
Katrijn
29 Apr. 2016
Proficiat! Ik ben benieuwd...
Joke
29 Apr. 2016
GEFELICITEERD!!!!
Wat een geweldige prestatie.
Natuurlijk heb ik direct het boek besteld :). En dat voelt nu al als een feestje!
Bij de lancering zal ik er (helaas) niet zijn.
Maar dat maakt het plezier niet minder.
Geniet nu maar volop en rust een beetje uit.
Nele
29 Apr. 2016
Jaaaaa proficiat met je boek! Een hele prestatie... Dat heb je toch maar 'ff' gedaan! Iets om erg trots op te zijn.

Ik heb het uiteraard mezelf direct cadeau gedaan en hoewel ik altijd wel in ben voor een feestje zal ik deze moeten missen.
Kom ik die handtekening wel een keer scoren op de ONbeurs ofzo ?

Ik wens je erg veel plezier met de boeklancering en het feestje en natuurlijk ontzettend veel succes met de verkoop van het boek! ??
Jaimy
29 Apr. 2016
Gefeliciteerd! :)
Ludo
29 Apr. 2016
Gefeliciteerd Groene vrouw! Goede timing! Darmflora is hot (journaal gisteravond..)
De Groene Vrouw
29 Apr. 2016
Oh, ik kijk geen nieuws... even zien of ik dat terug kan kijken :-)
En dankjewel!
Carin Laros
9 Jul. 2016
Na de cursus positive eating & de cursus darmflora en darmgezondheid had ik niet het idee het boek nog " nodig " te hebben. Loop ik 14 dagen geleden in de boekhandel, waar ik overigens niet echt wat nodig had, hoor ik mijzelf heel zachtjes vragen waar het boek van de poepdokter staat. Wel zegt de eigenaar van de boekwinkel, de titel heeft de neiging om zachtjes uit gesproken te worden, maar gezien de verkoop ervan hoef je, je er zeker niet voor te schamen! Nou Nienke, die zit ! ! ! Vervolgens wel in begonnen, maar heb het boek bewust weggelegd tot mijn vakantie. Welnu . . . . . . . het is uit. En ondanks de cursussen heb ik er toch weer wat van kunnen leren. Het is zoals je zelf al aangeeft in je nawoord, kiezen wat je er wel en niet in kwijt zou willen. Ik vindt het prettig; het is beknopt en geeft mij juist daarom een ander/beter perspectief. Erg leuk om iets van jou in boekvorm te lezen! Gefeliciteerd met deze prestatie en nu bijna genieten van je vakantie.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Copyright © 2019 | De Groene vrouw - Eigenwijs in Darmflora, Voeding & Gezondheid | Disclaimer | Privacy & Cookie policy