Over deze site

De Groene Vrouw heeft een aantal verschillende takken.

In de webwinkel vind je naast onze handgemaakte verzorgingslijn ook voedingssupplementen uit echte voeding.

Op het blog kun je je helemaal de blubber lezen over hoe het lichaam werkt en hoe logisch het allemaal in elkaar zit. Laten we eerlijk zijn: voeding is doodsaai, maar wat het voor je kan doen is zó interessant! Het blog is er gratis en voor niets voor iedereen (maar het is geen jukebox, dus als je advies wilt over je persoonlijke situatie verwijzen we je graag door naar de praktijk).

Wil je dieper de kennis in duiken, dan kan dat in de Academy met de e-books en online cursussen. Net even wat meer informatie, toegespitst op het onderwerp dat jij interessant vindt. Dit gedeelte is altijd in ontwikkeling en er komt steeds nieuw materiaal bij!

Heb je hulp nodig bij het oplossen van een gezondheidsvraagstuk? Loop je vast met je voeding en wil je die echt toespitsen op wat voor jou gezond is? Of heb je al tijden last van je lijf en wil je dat nu eindelijk eens tot op de bodem toe uitzoeken? Dan ben je van harte welkom in de Praktijk. Nienke, Noortje en Liedewij helpen je verder met advies over voeding, uitleg over hoe je lichaam werkt en gerichte (laboratorium)onderzoeken om te zien wat er echt aan de hand is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Copyright © 2019 | De Groene vrouw - Eigenwijs in Darmflora, Voeding & Gezondheid | Disclaimer | Privacy & Cookie policy