Contact

Je mag contact met me opnemen. Dat vind ik vaak gezellig. Maar er is één probleem: ik krijg heel veel vragen. Echt. Heel. Veel. Die kan ik lang niet allemaal verwerken. Samengevat ben ik dus nogal beperkt bereikbaar. Dat is nodig om mijn aandacht te kunnen verdelen over de cliënten van de praktijk, mijn blog, webwinkels, boeken, producten, en natuurlijk mijn gezin. Daarom vraag ik je om rekening te houden met een aantal dingen:

 

Blog

Vragen over blogposts kun je stellen in de reacties onder de blogpost. Die zie ik vaak binnen 1-24 uur en beantwoord ze waar mogelijk. Wil je weten hoe je de kennis uit een blog kunt vertalen naar jouw persoonlijke situatie, dan vertel ik je dat graag in een Half Uurtje Kennis.

 

Bellen

Okay, let op. We hebben een paar verschillende nummers, dus lees goed welke je moet hebben!

 • Heb je een vraag over (producten uit) de webwinkel?
  Onze vragenvrouw Noortje is van dinsdag t/m vrijdag van 9.00-11.30 bereikbaar op 020-8453979 of je kunt je vraag per mail stellen via vragen@groenevrouw.nl.
 • Heb je een vraag over bestellen, verzenden, retourneren en dat soort dingen?
  Die mogen naar verzendingen@groenevrouw.nl
 • Heb je een leidinggevende van de webwinkels nodig?
  Die bereik je via winkel@groenevrouw.nl
 • Heb je een vraag aan De Groene Vrouw (Nienke) persoonlijk?
  Dat kan. Je mag me bellen, maar lees eerst even de FAQ onder ‘Vragen’.
  Je kunt me niet bellen met losse gezondheidsvragen. Die kun je aan me stellen tijdens een Half Uurtje Kennis.
  Je kunt me ook niet bellen om te vragen of een behandeling geschikt voor je is. Om daar achter te komen kun je een intakeformulier invullen en en gesprek inplannen; we bespreken dan rustig en uitgebreid of wij je kunnen helpen.
  Je mag me voor overige zaken bellen tijdens normale menselijke tijden – zeg maar tijden waarop je zelf ook gebeld wilt worden over je werk.
  Als je daar dan allemaal rekening mee houdt (ik heb geen Personal Assistant, dus ik moet het zelf zo’n beetje zien te managen), dan mag je me bellen op 0346-243116.
  Je mag me wel altijd bellen voor interviews, media-aanvragen en zakelijke zaken. Want journalisten en ondernemers zijn nu eenmaal bijzondere mensen die overal voorrang hebben. Tsja ????

 

Social media

Mijn Facebookpagina zie ik doorgaans een paar keer per dag. Heel soms raken privéberichtjes daar kwijt onder alle andere meldingen en zie ik ze pas later. Twitter en Twittermentions zie ik meestal 1-2 keer per dag. Stuur geen Twitter-privébericht want daar kijk ik echt nooit. Ik heb Instagram, maar ook daar kijk ik niet bij de privéberichten.

 

Mailen & Contactformulier

Als je mailt, stuur dan een kort, overzichtelijk mailtje. Niet met je hele levensverhaal, maar met een korte vraag. Lees wel eerst even de FAQ onder ‘Vragen’, want ik kan niet alle vragen voor je beantwoorden. Ik probeer mails binnen een paar dagen te beantwoorden, maar soms is het erg druk en kan het wat langer duren. Hoe korter je vraag is, hoe sneller ik hem kan beantwoorden.  Ik kan per mail helaas geen vragen beantwoorden over je gezondheid, supplementen of over hoe je de informatie van een blogpost in je leven verwerkt. Voor die vragen kun je een Half Uurtje Kennis aanvragen.

Als je ons mailt of als je onderstaand contactformulier invult, ga je ermee akkoord dat we de gegevens die je verstrekt (zoals je emailadres en andere gegevens die je in de mail verwerkt) bewaren en verwerken met als doel je vragen en opmerkingen te kunnen beantwoorden. Lees in onze Privacy Policy wat we precies met je mailtje doen en hoe lang we het bewaren.

Je naam (dat moet)*
Je email (dat ook - maar ik gebruik hem alleen om je vraag te beantwoorden en niet voor rare dingen zoals spam, smac of kaaspannenkoeken)*
Onderwerp*
Je bericht*
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Copyright © 2019 | De Groene vrouw - Eigenwijs in Darmflora, Voeding & Gezondheid | Disclaimer | Privacy & Cookie policy