Vergroten
Productinformatie

Productinformatie

Misschien wil je niet direct een heel pakket met consulten en een behandeling, maar wél graag onderzoeken om te zien hoe het ervoor staat met je darmflora (en de rest van je gezondheid). Dat kan!

Met het Onderzoekspakket betaal je alleen voor een uitgebreide uitwerking van de onderzoeksresultaten. Wij adviseren je welke onderzoeken nuttig voor je zijn (deze schaf je apart aan). We werken de resultaten voor je uit tot een begrijpelijk verhaal - ook als je geen medische kennis hebt. Zo kun je zelf vaak al veranderingen aanbrengen in je voeding- en leefstijl. Komen er ingewikkelde zaken uit de resultaten, dan kun je op zoek naar een specialist die je kan helpen om weer helemaal gezond te worden.

Weet je al precies wat je wilt laten onderzoeken? Kies dan voor het Onderzoekspakket Basis!

Wil je graag begeleiding bij het kiezen van de juiste onderzoeken, of zijn de onderzoeken een startpunt voor een behandelingstraject? Dan is het Onderzoekspakket Voordeel iets voor jou! Wij adviseren je uitgebreid over welke onderzoeken nuttig zijn in jouw situatie. Ook krijg je toegang tot het online programma Darmflora & Darmgezondheid, zodat je zelf alvast aan de slag kunt met je darmklachten. De informatie uit het online programma + de onderzoeken vullen elkaar perfect aan.

Dit is wat je krijgt:

Telefonisch advies om te bepalen welke onderzoeken nuttig zijn in jouw situatie

 Keuze uit vaste onderzoeksmodules en alle losse onderzoeken

 Een uitgebreide & persoonlijke uitwerking van de onderzoeksresultaten

Toegang tot de online cursus Darmflora & Darmgezondheid (t.w.v. €299,-)

Let op: de kosten van de onderzoeken zelf betaal je apart, na het telefonische intakegesprek waarin we samen kijken welke onderzoeken nuttig voor je zijn! Wil je alvast weten wat je ongeveer kwijt bent? Kijk dan alvast even bij de onderzoeksmodules!

Zo werkt het

 • 1. Leg het Onderzoekspakket Voordeel in je winkelmandje en reken af

  (Let op: de kosten van de onderzoeken komen hier nog bij. Deze schaf je aan na het intakegesprek!)

 • 2. Maak een afspraak voor het adviesgesprek in de online agenda

  (de link vind je in de bestelbevestiging na aanschaf + in je mail)

 • 3. Vul het intakeformulier in (de link vind je in de bestelbevestiging na aanschaf + in je mail)
 • 4. Je krijgt binnen enkele dagen toegang tot het online programma Darmflora & Darmgezondheid
 • 5. Na het adviesgesprek krijgt de onderzoekssetjes met instructies binnen enkele dagen thuisgestuurd
 • 6. Neem de testen af & stuur ze naar het lab
 • 7. Binnen 4 weken* krijg je van ons een complete (en begrijpelijke!) uitwerking van de resultaten thuisgestuurd

*Nadat jij de testen op de post hebt gedaan naar het laboratorium, duurt het ongeveer 3 weken voordat wij de uitslagen binnen hebben. We doen ons best om die binnen een paar werkdagen voor je uit te werken!

Je krijgt een uitgebreide uitwerking van de resultaten, in begrijpelijke taal. Hiermee kun je zelf aanpassingen maken in je voeding- of leefstijl, of een behandeling aanvragen bij een gespecialiseerd therapeut.

Handig om te weten

 • Bijkomende kosten

  Binnen het Onderzoekspakket Voordeel betaal je €375,- voor de tijd die wij besteden aan het adviesgesprek, aan de uitgebreide uitwerking van de onderzoeksresultaten en voor toegang tot het online programma Darmflora & Darmgezondheid. De kosten van de onderzoeken die je wilt laten uitvoeren, komen hier nog bij. Deze betaal je na het adviesgesprek. Het is lastig om van tevoren te zeggen hoe hoog de onderzoekskosten zullen zijn - welke onderzoeken we adviseren, hangt immers af van de klachten die je hebt. Kijk voor een indicatie naar de onderzoeksmodules van het Onderzoekspakket Basis om een idee te krijgen van de onderzoekskosten. Bij het Onderzoekspakket Voordeel heb je overigens ook toegang tot de losse onderzoeken en zit je niet vast aan de vooraf opgestelde modules van het Basispakket. Tijdens het adviesgesprek kun je altijd overleggen welke onderzoeken je wel en niet wilt laten uitvoeren. Wij verdienen niets aan de onderzoeken zelf, en kunnen je dus objectief adviseren over welke onderzoeken nuttig zijn in jouw situatie.

 • Over de uitwerking kan niet gecorrespondeerd worden.

  Wij zijn ervan overtuigd dat de uitwerkingen duidelijk genoeg zijn om te begrijpen wat er staat, ook als je geen medische achtergrond of voorkennis hebt. Wil je toch vragen stellen naar aanleiding van de resultaten, dan kan dit tegen betaling bij een gespecialiseerd Groene Vrouw-therapeut. Mail ons voor de mogelijkheden!

 • Neem je de resultaten mee naar een externe therapeut?

  Houd er dan rekening mee dat niet iedere therapeut gewend is om met deze resultaten te werken. Niet iedereen is geschoold om ze te begrijpen en interpreteren (ook al schrijven we ze op zo’n manier op dat jij ze zelf ook gewoon begrijpt), en niet iedereen is geschoold om bijvoorbeeld parasieten of allergieën te behandelen. Bedenk dus goed bij wie je de behandeling wilt ondergaan; De Groene Vrouw kan geen verantwoordelijkheid nemen voor behandelingen die niet goed zijn uitgevoerd of die niet het gewenste resultaat hebben.

 • Wil je graag behandeld worden door een Groene Vrouw-therapeut?

  Dan adviseren we je sterk om te kiezen voor het Onderzoekspakket Voordeel. Wij vertellen je dan welke onderzoeken zinvol zijn. Doe je dit niet, dan kan het zijn dat je behandeling vertraging oploopt omdat we nog resultaten missen. Je moet dan eerst vervolgonderzoek laten uitvoeren voordat we een behandeling kunnen bieden die voldoet aan onze kwaliteitseisen.

 • Het aanvragen van het Onderzoekspakket is geen garantie dat je behandeld zult worden door een Groene Vrouw-therapeut.

  Het komt voor dat we simpelweg te vol zitten (we werken niet met een wachtlijst) of dat jouw klachten niet binnen ons specialisatiegebied vallen. Dit geldt onder andere voor: (ernstige) psychisch emotionele klachten zoals depressie, PTSS en borderline | eetstoornissen | de ziekte van Lyme & andere virale infectieziekten | hart- en vaatziekten | (een verleden van) alle vormen van kanker | ernstige acute of chronische aandoeningen. In deze gevallen kunnen we je helaas ook niet helpen met een darmflora-behandeling; we adviseren je een therapeut te zoeken die hierin gespecialiseerd is en weet waar hij/zij rekening mee moet houden tijdens je (darm)behandeling.

Specificaties

Specificaties

Er zijn geen specificaties beschikbaar voor dit product.
Reviews

Reviews

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Copyright © 2019 | De Groene vrouw - Eigenwijs in Darmflora, Voeding & Gezondheid | Disclaimer | Privacy & Cookie policy