Vergroten
Productinformatie

Productinformatie

Je bent therapeut en je hebt heus je eigen kennis, maar soms heb je een steuntje in de rug nodig. Hoe benader je die ene moeilijke casus? Welke onderzoeken vraag je aan, hoe interpreteer je ze en hoe stel je vervolgens een gericht behandelplan samen?

Als darmfloratherapeut met veel ervaring en docent voor verschillende opleidingen en instituten, help ik je graag verder om je cliënt zo goed mogelijk te helpen. Samen bekijken we de casus, wat er al is gedaan en onderzocht en stellen we een gedegen plan op: van het aanvragen van onderzoeken tot het interpreteren en opstellen van een persoonlijk behandelplan.

 

Ik help je met het:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • bedenken welke darmflora- en andere onderzoeken geschikt zijn in de situatie van je cliënt
  • aanvragen van de onderzoeken (als je dat nog nooit gedaan hebt)
  • interpreteren van onderzoeksuitslagen en het overbrengen van de informatie aan je cliënt
  • opstellen van een behandelplan met voeding, kruiden en supplementen die van toepassing zijn op de unieke situatie van je cliënt en de onderzoeksresultaten

 

Ik ben een onverbeterlijke informatie-doorgever en geloof in If you give a man a fish, he eats for a day; if you teach him how to fish, he eats his entire life. Daarom ga ik je casus niet voor je 'oplossen', maar neem ik je mee in welke stappen ik zet - zodat je het voortaan zelf kunt en de volgende keer niet opnieuw bij me hoeft aan te kloppen.

 

 

 

 

Praktisch

 

Half Uur Ondersteuning

30 Minuten telefonisch overleg waarbij je zelf meeschrijft en een behandelplan opstelt naar aanleiding van de informatie die ik geef. Dit is vooral geschikt voor korte vragen, supplementen-advies of hulp bij het maken van een plan van aanpak voor nieuwe cliënten.

Kennisondersteuning Compleet

Een live of telefonisch gesprek (dit duurt zolang we nodig hebben om alles te bespreken) met een uitgbreide uitwerking per email van het behandelplan en eventueel behandelschema. Naderhand hebben we indien nodig nog een telefonisch overlegmoment om te bespreken hoe het is gegaan, of je nog tegen problemen aanloopt en wat je vervolgstappen kunnen zijn. In totaal krijg je 3-5 uur van mijn tijd (plus de 10 jaar studie en ervaring die ik heb opgedaan om dit te kunnen doen). Als bonus krijg je toegang tot het Voordeelpakket RP Templates voor therapeuten (t.w.v. €150,-) zodat je alle informatie ook effectief aan je cliënt(en) kunt overbrengen.

Deze prijzen zijn inclusief 21% btw; je ontvangt een factuur met btw om in je administratie op te nemen.

Reviews

Reviews

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Copyright © 2019 | De Groene vrouw - Eigenwijs in Darmflora, Voeding & Gezondheid | Disclaimer | Privacy & Cookie policy