Intakegesprek voor consulten

Wil je weten of een consult iets voor je is?

Wij werken anders dan de meeste andere therapeuten. Wil je weten of onze aanpak bij jou past? Lees dan eerst hier over de verschillende pakketten! De praktijk is op dit moment vol, we nemen daarom voorlopig geen nieuwe cliënten meer aan. Om teleurstellingen te voorkomen, werken we niet met een wachtlijst. Maar, niet getreurd! We kunnen je namelijk wél helpen met de onderzoeken en de duidelijke, uitgebreide uitwerking daarvan. Met die resultaten kun je zelf aan de slag, of je neemt ze mee naar een andere therapeut (we kunnen je daar ook bij helpen).


Interesse?

Wil je meer inzicht in je gezondheid, en weten wat je kunt doen om weer topfit te worden? Neem dan contact op! Zo werkt het:

  • Lees eerst goed welk pakket en onderzoeken je het meest aanspreekt.
  • Laat dan via het contactformulier hieronder je gegevens achter
  • Je krijgt meestal dezelfde dag nog de link naar de online agenda
  • Plan zelf een afspraak in voor het telefonische intakegesprek met Nienke (De Groene Vrouw)
  • Tijdens het gesprek denk ik met je mee welk pakket het beste bij je past, leg je uit hoe we werken en we kijken samen naar de onderzoeken die nuttig kunnen zijn in jouw situatie.

 

Handig om te weten

Als je een Intakegesprek aanvraagt, gaan we er van uit dat je alvast iets hebt gelezen over onze consulten, prijzen en werkwijze. Dat praat een stuk makkelijker. Hier lees je er alles over!

Het Intakegesprek is de voorbereidende eerste stap in je traject. We maken alvast kennis met elkaar, kijken welke onderzoeken nuttig zijn in jouw situatie en je kunt natuurlijk ook je brandende vragen stellen.  We bespreken geen gezondheidsadviezen of supplementen. Het intakegesprek duurt ongeveer 20-30 minuten.

Dit gesprek is gratis & vrijblijvend – dus kies je uiteindelijk toch niet voor een behandeling, dan is dat geen enkel probleem. Wel willen we je vragen om onze tijd te respecteren – vraag dus alleen een Intake aan als je in principe van plan bent om een consult(pakket) aan te vragen.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Copyright © 2019 | De Groene vrouw - Eigenwijs in Darmflora, Voeding & Gezondheid | Disclaimer | Privacy & Cookie policy