Contact

Je mag contact met me opnemen. Dat vind ik vaak gezellig. Maar er is één probleem: ik krijg heel veel vragen. Echt. Heel. Veel. Die kan ik lang niet allemaal verwerken. Samengevat ben ik dus nogal beperkt bereikbaar. Dat is nodig om mijn aandacht te kunnen verdelen over praktijk, blog, webwinkel, boeken, producten, en natuurlijk mijn gezin. Oh ja, en mezelf. Je weet wel.

Maar ik laat je niet in de steek! Zo krijg je toch antwoord:

Webwinkel

  • Heb je een vraag over producten uit de webwinkel?
    Je kunt je vraag per mail stellen via winkel@groenevrouw.nl Vragenvrouw Henny gaat dan voor je aan de slag om je mail (meestal binnen 24 uur) te beantwoorden.
  • Heb je een vraag over je bestelling, verzenden, retourneren en dat soort dingen?
    Ook die mogen naar winkel@groenevrouw.nl. Henny helpt je dan verder! Ze bekijkt de mail dagelijks én een keer extra vlak voordat de bestellingen de deur uitgaan (rond 15.00).

Blog

Vragen naar aanleiding van blogposts kun je stellen in de reacties onder de blogpost. Ik beantwoord ze waar mogelijk. Wil je weten hoe je de kennis uit een blog kunt vertalen naar jouw persoonlijke situatie, dan vertel ik je dat graag in een Half Uurtje Kennis.

Bellen

Nee, je mag me niet bellen. Sorry. 
Wil je heel graag contact, mail dan naar info@groenevrouw.nl (onderzoeken & academy) of vragen@groenevrouw.nl (producten & webwinkel), dan helpen Linda of Henny je verder.

Je kunt me dus niet (ik herhaal: niet) zomaar bellen met een vraag over je gezondheid of over supplementen.
Heb je een vraag over je gezondheid en wil je graag dat ik met je meekijk? Stel je vraag dan tijdens een Half Uurtje Kennis. En als je het toch doet zoek ik je op en geef ik koffie aan je kleuter. Lekker pûh.

Je kunt me ook niet zomaar bellen om te vragen of een behandeling geschikt voor je is. 
Om daar achter te komen kun je de informatie over de onderzoeken doorlezen en een pakket kiezen wat bij jou past.

Journalisten & Media

Je mag me wél altijd bellen voor interviews, media-aanvragen en zakelijke zaken. Want journalisten en ondernemers zijn nu eenmaal bijzondere mensen die overal voorrang hebben. Je bereikt me op 0346-243116 of (bij spoedaanvragen voor media) 06-28140270. Even mailen kan ook!

Maar dus echt alleen als je een journalist bent. Niet als je me iets wilt vragen over de gezondheid van je hond en ook niet als je me iets wilt verkopen. En nee, tv-tijd waarvoor ik 'alleen de productiekosten hoef te betalen' doen we ook niet. Nee, echt niet. Nee, ook niet voor jou. Dag hoor, dag.

Social media

Mijn Facebookpagina zie ik doorgaans een paar keer per dag niet meer iedere dag. Maar voor snel antwoord op vragen over supplementen en dergelijke kun je beter even mailen.

Ik zit echt nooit meer op Twitter (wie nog wel?) dus daar bereik je me niet.

Ik heb Instagram en daar zit ik dagelijks, maar ook daar kijk ik niet bij de privéberichten. Want mijn leven is al chaotisch genoeg. Ik wil geen 1000 inboxen met 1000 vragen van mensen. Dus please, DM me niet maar stel je vraag via bovenstaande kanalen. Het zijn er genoeg en ze antwoorden je sneller dan ik. En doe je het toch, dan stuur ik je daar gewoon weer terug naar hier dus tsja ;-)

Mailen & Contactformulier

Als je mailt, stuur dan een kort, overzichtelijk mailtje. Niet met je hele levensverhaal, maar met een korte vraag. Lees wel eerst even de FAQ onder ‘Vragen’, want ik kan niet alle vragen voor je beantwoorden. Ik probeer mails binnen een paar dagen te beantwoorden, maar soms is het erg druk en kan het wat langer duren. 

Hoe korter je vraag is, hoe sneller ik hem kan beantwoorden.  Ik kan per mail helaas geen vragen beantwoorden over je gezondheid, supplementen of over hoe je de informatie van een blogpost in je leven verwerkt. Voor die vragen kun je een Half Uurtje Kennis aanvragen.

Als je ons mailt of als je onderstaand contactformulier invult, ga je ermee akkoord dat we de gegevens die je verstrekt (zoals je emailadres en andere gegevens die je in de mail verwerkt) bewaren en verwerken met als doel je vragen en opmerkingen te kunnen beantwoorden. Lees in onze Privacy Policy wat we precies met je mailtje doen en hoe lang we het bewaren.

Je naam (dat moet)*
Je email (dat ook - maar ik gebruik hem alleen om je vraag te beantwoorden en niet voor rare dingen zoals spam, smac of kaaspannenkoeken)*
Onderwerp*
Je bericht*

De Groene vrouw - Eigenwijs in Darmflora, Voeding & Gezondheid | Disclaimer | Privacy- & Cookiebeleid| Algemene Voorwaarden |