Spreker

KAARTENBen je op zoek naar een lezing of workshop voor je event? En dan bij voorkeur iets leuks, waar je publiek enthousiast van wordt – en dat ze af en toe moeten lachen? Ik ben een enorme praajesmaker – vooral over darmflora, voeding en gezondheid.

Laten we eerlijk zijn: de meeste lezingen zijn een beetje, eh, saai. Daar doe ik dus niet aan. Met een unieke combinatie van kennis, inspiratie en humor zorg ik voor een lezing vol energie en plak ik de informatie op de juiste plek: in het hoofd van je publiek.

 

 


Onderwerpen

Een lezing of workshop kan op maat gemaakt worden. 30 minuten of 2,5 uur: het publiek blijft geboeid luisteren en gaat naar huis met een hoofd vol kennis en ideeën. Ik geef lezingen over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van darmflora, voeding en gezondheid. Laat weten over welk onderwerp je iets wilt horen – of doe alvast wat inspiratie op:

 • De Poepdokter
  In je darmen leven miljarden bacteriën. Die hebben niet alleen invloed op jou – jij ook op hen! Je darmflora is belangrijk voor je hele gezondheid. En als jij goed voor je bacteriën zorgt, zorgen zij goed voor jou. In deze ‘luchtige’ lezing over de darmen en de darmflora leer je hoe je de bacteriën in je lichaam tevreden houdt.
 • De Poepdokter Junior – Darmflora tijdens de zwangerschap, baby- & kindertijd
  Als je kinderen hebt, heb je ook huisdieren. Geen honden of katten, maar miljarden bacteriën! De eerste vijf jaar (vanaf de conceptie!) zijn de belangrijkste periode voor de opbouw van een gezonde spijsvertering en darmflora. In deze lezing vertel ik je hoe dat zit én wat je kunt doen om vanaf het prille begin een gezonde baby te bouwen.
 • Wijs & Grijs, Gezond & Fit
  Dé lezing voor de ouder wordende mens. Waarom is de darmflora zo belangrijk, en wat is de relatie tussen de darmen en ziektes als Alzheimer, Parkinson en andere aandoeningen? En natuurlijk: hoe zorg je als ‘plusser’ voor een gezonde spijsvertering?
 • Food Trends
  In Voedingsland zegt iedereen iets anders. Iedere goeroe heeft weer een nieuw, hip idee over wat je zou moeten eten. Maar kloppen al die trends eigenlijk wel? Ik neem je mee langs de meest bekende food trends en leg uit wat er wel, of juist niet, logisch aan is.
 • Lesdag voor Professionals
  Heb je een groep professionals in de gezondheidszorg, die meer willen weten over darmflora, voeding & gezondheid? Als ervaren docent & trainer help ik jullie graag aan een stevig portie praktische kennis. Kijk hier voor meer info!

Inmiddels heb ik al op veel verschillende podia gestaan, voor een publiek van 50 tot 1000 enthousiaste luisteraars. Een kleine greep uit voorgaande events & opdrachtgevers:

gezienbijlezingen

 

Boekingen

Of je nu een invulling zoekt voor een ledenavond of managementdiner, bij een kampvuur, op een podium voor een groot publiek of desnoods in een circustent… voor leken of professionals: allemaal geen enkel probleem. Bespreek je idee en we kijken wat er mogelijk is!

Wat niet mogelijk is: mijn kennis is gratis, maar mijn tijd niet. Ik kom dus niet als je geen budget hebt. Of als je budget bestaat uit exposure op je facebookpagina, een boekenbon of een bos bloemen. Wil je je publiek een leerzame, interessante en vooral leuke lezing voorschotelen en heb je daar een normaal budget voor beschikbaar, dan kun je voor een prijsopgave en boekingen contact opnemen via dit formulier (even naar beneden scrollen en intussen de leuke quotes lezen):


Wat mensen ervan vinden


Vanberesteyn2Een geweldige avond met Nienke.
Op een boeiende manier weet ze het onderwerp uit de sfeer van “vieze” praatjes te halen. Onze gasten waren erg enthousiast en kijken uit naar een vervolg.
~ Jos Kraan, Theater vanBeresteyn

foto-theater-1Je zou stand-up comedian moeten worden, zo leuk was het!

~ deelnemer aan de workshop De Poepdokter, Spiritueel café Arnhem 2017

Schermafbeelding 2017-01-11 om 16.04.43Nienke Gottenbos, alleen al dat ze met haar hoge hakken in het zand kon staan was al indrukwekkend. Ze gaf als De Poepdokter een duidelijke uitleg waar jouw darmen blij van worden en zo de perfecte stoelgang krijgt. Dit alles in haar eigen unieke, nuchtere stijl. Leuk om te zien dat ze vertelt zoals ze schrijft.”

~ Amélie van Blond met een Groen Geloof over Cirque du Santé 2017

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Copyright © 2019 | De Groene vrouw - Eigenwijs in Darmflora, Voeding & Gezondheid | Disclaimer | Privacy & Cookie policy