Collageen

Aminozuren zijn belangrijke bouwstenen voor je lichaam. Je lijf gebruikt ze om spieren en botten op te bouwen, om je darmwand in optimale conditie te houden, je huidje lekker fris & (semi-) rimpelloos, en zelfs om hormonen en neurotransmitters aan te maken (ze hebben dus een effect op je hersenwerking). Bij tekorten aan aminozuren kun je minder gefocust werken, minder goed ontspannen, gaat je weerstand achteruit en voel je je vaak slapjes.

Aminozuren krijgen we binnen via de eiwitten in onze voeding. Ons lichaam moet ze dan nog 'losknippen' uit het eiwit en opnieuw opbouwen tot nieuwe eiwitten. Dat lukt niet altijd optimaal. Je kunt dan - ondanks een gezond dieet - een tekort opbouwen. Ook wanneer je weinig vlees en vis eet, kan het zijn dat je eiwitten of aminozuren tekort komt.

Collageen levert alle essentiële aminozuren kant & klaar aan in een goed opneembare vorm. Je lichaam hoeft ze niet te verteren en kan ze direct opnemen en gebruiken. Wel zo effectief! Ons collageen is Groene Vrouw-approved:

 diervriendelijk: alleen van grasgevoerde dieren die een fijn buitenleven hebben gehad

 duurzaam: gemaakt van dierlijke delen die anders niet gebruikt zouden worden

zonder onnodige toevoegingen zoals antiklontermiddelen of conserveermiddelen

✓ stabiele kwaliteit - zonder uitgesproken smaak en lost goed op

Zo haal je het beste in huis, hoe je voedingspatroon er ook uit ziet!

Aantal producten: 18
Filters

De Groene vrouw - Eigenwijs in Darmflora, Voeding & Gezondheid | Disclaimer | Privacy- & Cookiebeleid| Algemene Voorwaarden |